Армія РФ за добу понад 50 разів обстріляла Херсонщину: поранені шестеро людей

6 месяцев назад 0

Російські війська упродовж 19 листопада з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, гранатометів, дронів та авіації випустили по території Херсонської області 323 снаряди, по Херсону — 30.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Загалом за добу військові РФ 51 раз обстріляли Херсонщину. Били по житлових кварталах населених пунктів області. Шестеро людей, зокрема дитина, поранені, йдеться в повідомленні.

Поранена дитина перебуває у стабільному стані, наразі розглядається питання щодо евакуації її до Одеси, повідомив в марафоні "Єдині новини" керівник пресофісу ОВА  Олександр Толоконніков .

"Щодо інших постраждалих, то всі стабілізовані. Знаходяться в лікарні, частину відпустили додому. Окрім Херсона, був обстріл і Білозерки, там чоловік постраждав. Знову били по лініях електропередач, зникало світло, але завдяки енергетикам вдалося відновити. Наразі в одному населеному пункті частково немає світла. Загалом 51 обстріл здійснили окупанти. Погіршилась погода і вони не можуть коригувати вогонь і аеророзвідка не працює. Тому було мало обстрілів і вночі більш менш тихо було",  — сказав Толоконніков.

Що відомо про обстріли Херсонщини 19 листопада 2023 року За даними Генштабу ЗСУ російські війська протягом доби з артилерії обстріляли Токарівку, Тягинку, Іванівку та Херсон.

Армія РФ атакувала Білозерку на Херсонщині. Поранений чоловік самостійно звернувся до лікарні. Після обстрілів у селищі зникло електропостачання.

Російська армія завдала ударів по Херсону. Поранені п'ятеро людей, серед них — трирічна дитина.