Бериславські поліцейські затримали грабіжника

4 года назад 0

У Бериславський відділ поліції звернувся місцевий житель. Чоловік розповів, що у його знайомого зловмисник відібрав мобільний телефон «IPhone». Упродовж двох годин поліцейські затримали грабіжника.

Жертвою зловмисника став 41-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що знаходився в гостях у свого приятеля та тримав телефон у руках. Раптом гаджет вихопив один з гостей та вибіг на вулицю. Грабіжника намагались наздогнати інші гості, але він втік.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники одразу встановили особу підозрюваного. Ним виявився 35-річний наркозалежний, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Як розповів заступник начальника Бериславського відділу поліції Євген Проценко, підозрюваного затримали упродовж двох годин. Зловмисник встиг продати мобільний телефон одному з місцевих жителів. Наразі «IPhone» вилучений та незабаром буде повернутий власнику.

Зловмисника затримано за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 6 років позбавлення волі.