«Було дуже страшно, чула, як сиплються вікна»: мешканка Херсона розповіла про момент ворожої атаки. Відео

7 месяцев назад 0

Російська армія продовжує вкривати вогнем місто Херсон та Херсонську область. Так,  мешканка Херсона розповіла про момент ворожої атаки зранку 26 вересня.

Відповідне відео  очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Як розповіла жінка,  ворог скинув керовану авіабомбу  неподалік її будинку.

"Приліт був о 6:20. Мене скинуло з ліжка, я повзла по підлозі. Було дуже страшно, чула, як сиплються вікна, шифер", – так херсонка описує пережиті зранку жахіття.

Внаслідок влучання авіабомби було пошкоджено довколишні оселі. На щастя, ніхто не постраждав.

Також виникла пожежа в адміністративній будівлі одного з підприємств, яку вогнеборці оперативно ліквідували після прибуття на місце події.

    Як у ДСНС, минула ніч видалася пекельною для херсонських рятувальників. Ворог завдавав ударів по житлових кварталах Херсона та його прилеглих районах, що призвело до виникнення пожеж у житлових будинках, господарчих спорудах та на території одного з підприємств. Рятувальники працювали протягом усієї ночі, і до ранку їм вдалося ліквідувати ці пожежі.

    Як повідомляється, за минулу добу пожежники Херсонщини припинили 22 пожежі, які виникли внаслідок ворожих атак.

    Раніше повідомлялося, що ввечері минулої доби та зранку 26 вересня росіяни завдали удару по селу Киселівка Херсонської області. Унаслідок обстрілу, який стався вчора о 21:00, було травмовано чотирьох людей. Окрім того, приблизно о 8:20 ранку 26 вересня російська армія обстріляла Корабельний район Херсона. Один зі снарядів окупантів влучив у подвір'я будинку. Внаслідок цього травми отримали 48-річна жінка і 68-річний чоловік.