Чоловіка засуджено на 12 років за спробу вбивства

6 лет назад 0

Злочин стався через ревнощі. Під час застілля 35-річний найманий робітник приревнував свою 22-річну співмешканку до іншого заробітчанина, з яким вони разом винаймали житло. Потерпілий сказав, що хоче теж зустрічатися з дівчиною. Під час бійки зловмисник вдарив суперника ножем у грудну клітину, потім наніс ножове поранення і співмешканці. Після чого втік.

Крики потерпілих про допомогу почули сусіди, які викликали «швидку» та поліцію. Пораненим вчасно надали допомогу і вони вижили.

Поліцейські затримали зловмисника. Він пояснив, що завжди ревнував співмешканку і часто бився з чоловіками, які до неї чіплялися. Коли ж знайомий, з яким вони разом працювали по найму, став пред’являти свої права на дівчину, зловмисник вирішив провчити і його, і співмешканку. Він вважав, що дівчина сама дає привід іншим чоловікам.

Було відкрите кримінальне провадження за  ст.15 ч.2 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ст.115 ч.2 п.1 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 12 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області