Депутатці Новокаховської міськради підпалили машину

2 года назад 0

Ірена Лепень пов’язує це зі своєю депутатською діяльністю.

Депутатці Новокаховської міськради Ірені Лепень ввечері 16 грудня підпалили автомобіль “Мерседес”.

“Підпал мого особистого авто — це пряма погроза! Так, моя принципова позиція не подобається тим, хто звик жити за схемами. Хто замовник? Міський голова? Заступник міського голови [Сергій Хоменко], який чомусь звільнився з посади без пояснень міській раді? Ті, хто стоїть за ними і боїться лишитися посад і привілеїв? Цей список зовсім обмежений, адже воюють зі мною тільки вони. Хтось відкрито, хтось дає потаємні команди”, — написала вона на своїй сторінці у Фейсбуці і додала, що зараз дає пояснення в поліції.

Ірена Лепень є керівницею фракції “Європейська солідарність” у міськраді, головою постійної комісії з питань земельних, природних ресурсів та комунальної власності, директоркою місцевого приватного медичного центру “Богдан”.

Нагадаємо, що вночі 23 квітня 2021 року в Дніпрянах на подвір’я іншого депутата Новокаховської міськради від партії “За майбутнє” Андрія Рашевського кинули гранату. Осколками від її вибуху пошкоджено автомобіль “Мерседес-310”, фасад і вікна будинку. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст 352 КК— Умисне знищення або пошкодження майна службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок. Проте, як повідомив нещодавно керівник Каховської окружної прокуратури Ярослав Яриш, осіб, причетних до цього злочину досі не встановлено.

— Ми перевіряємо версії, розслідування триває, — сказав він на сесії Новокаховської міськради 18 листопада.

Олег БАТУРІН.

Фото: Ірена Лепень.