Дільничні поліцейські вилучили кастет у жителя смт Каланчак

6 лет назад 0

Ввечері у смт Каланчак в парку дільничні поліцейські проводили заходи по забезпеченню публічного порядку та безпеки. Їх увагу привернув чоловік, який розпивав спиртні напої у громадському місці. Дільничні зробили чоловіку зауваження, він відреагував агресивно та почав лаятися. Поліцейські запропонували йому показати вміст кишень, звідки він дістав кастет. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

32-річний чоловік виявився раніше судимим за нанесення тілесних ушкоджень. Він пояснив, що кастет знайшов вдома у брата, який перебуває на лікуванні. З його слів, він нібито не знав, що вказаний предмет заборонено зберігати і носити з собою.

Кастет вилучено і направлено на експертизу. У відношенні чоловіка складено адміністративний протокол за ч.1 ст.178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» та відкрите кримінальне провадження за ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».