ДРГ росіян намагалася прорватися до Антонівського мосту на Херсонщині, — Наталя Гуменюк

2 месяца назад 0

ДРГ росіян намагалася прорватися до Антонівського мосту на Херсонщині. Про ​це повідомила Наталя Гу​менюк в ефірі .

Керівниця пресцентру ОК "Південь" зазначила, що такі рейди ворогу не по силах. Росіяни маневрують на човнах серед островів у гирлі Дніпра, але щоденно ці угруповання знищуються. Так, за минулу добу у росіян мінус 4 човни.

"Вони давно просували наратив, що повернуться на Правобережжя, особливо перед виборами… От вони спромоглися на одну таку спробу ДРГ прорватися до Антонівського мосту, але під щільним вогнем наших військових були змушені повернутися, втративши більшу половину своїх сил та засобів", — додала вона.
 
Також про про спробу переплисти Дніпро та висадитися на правому березі в районі Антонівського мосту в Херсоні йдеться в повідомленні Сил оборони Півдня України у телеграмі.

«Минулою ніччю купка окупантів з лівого берега Херсоншини на моторному човнику була відправлена випробувати долю. Виконуючи диверсійно-розвідувальну місію, вони намагалися підійти до правого берега в районі Антонівського мосту.

Під щільним вогнем Сил оборони України окупантський човник феєрично повторив долю російського флоту — втративши чверть своєї спроможності і наповненності, ретирувався до лівого берега знов», – кажуть українські військові.

Натомість, сальдо за прикладом брехунця шойгу "зачистив" в своєму телеграм-каналі плацдарм і зібрався туди повертатися, вказано у повідомленні Сил оборони півдня України.

"Наші підрозділи надійно тримають оборони правого берега, а ворог у спробі здобути псевдо-перемогу до псевдо-виборів готовий втрачати, брехати, ганьбитися і гинути, аби задовольнити амбіції диктатора", — також зазначається у повідомленні.