Гауляйтер Каховки “подарував” фермерам браковану техніку

7 месяцев назад 0

Гауляйтер Каховки Павло Філіпчук “подарував” фермерам “муніципального округу” сільськогосподарську тезніку. Про це повідомляє пропагандистський телеграм-канал.

“По распоряжению Главы Каховского МО Павла Филипчука и благодаря слаженному взаимодействию сотрудников администрации и ГКУ "Коммунальный Сервис Каховки", была приобретена новая техника за счёт бюджетных средств. Со слов главного инженера Игоря Здиславовича на предприятие доставлено: трактор "Беларус" с навесным оборудованием для уборки улиц — 3 шт; прицеп тракторный — 3 шт; автомобиль "УАЗ-Патриот" — 3 шт. Вся техника новая, готова для быстрого и качественного выполнения большого перечня работ по округу”, — йдеться в повідомленні.

Однак користувачі звернули увагу на одну суттєву деталь. Виявляється, автомобіль “УАЗ-патріот” відзначився у Росії низькою якістю. Самі росіяни скаржаться на якість цього ширвжитку та виграють суди у виробника — Ульянівського автозаводу. Експертиза навіть російського суду виявила в цих уазиках корозію на всіх елементах кузова автомобіля, дефекти оббивки інтер'єру салону, неналежну робота акумулятора тошо.

  • “Цікаво, як відреагує розгніване населення на впарювання подібної дичини?” — іронізує один із користувачів.

Нагадаємо, ми вже про те, що на Херсонщині окупанти “перерозподіляють” землю фермерів. Тобто, відбирають у тих, хто не пішов на співпрацю із загарбниками і віддають колаборантам.