Голопристанський вуличний крадій проведе 3 роки за гратами

4 года назад 0

Низка злочинів сталася восени минулого гору. Упродовж місяця в Голопристанське відділення поліції зверталися місцеві мешканці зі схожими заявами про крадіжки: витягнули із сумки гаманець або телефон на ринку, викрали вогнегасник або магнітолу з автівки, поцупили алкоголь із магазину. Поліцейські встановили особу крадія та затримали його. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники відпрацювали територію, де ставалися крадіжки, опитали місцевих мешканців, переглянули відео з камер спостереження та встановили особу зловмисника. Під час обшуку в домоволодінні підозрюваного знайшли банківські картки із гаманців потерпілих, а також порожні пляшки від алкоголю, які він поцупив у супермаркеті.

47-річний чоловік вже мав судимість за майнові злочини, але на шлях виправлення не став. Зловмисник не хотів працювати, заробляючи на життя крадіжками.

Було відкрито ряд кримінальних проваджень за ч.2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах і призначив покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі.