Грабіжники та крадії: поліція повідомила про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 596 звернень, серед яких 130 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з потерпілими, внаслідок яких 1 особа загинула, 2 особи травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 148 адміністративних протоколів, з них 16 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 45-річний херсонець. Чоловік розповів, що невідомий, відкрито шляхом ривку, заволодів мобільним телефоном. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий скоїв крадіжку водомету з дощувальної машини «Фрегат». За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від 80-річної місцевої жительки. Пенсіонерка розповіла, що невідома жінка, під приводом продажу меду проникла до її квартири, звідки викрала 30000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області