Херсонська поліція повідомила про злочини, які сталися в області протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 518 заяв і повідомлень, серед яких 119 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєсстровано дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, внаслідок яких одна людина загинула та один чоловік був травмований. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 101 адміністративний протокол, із них 4 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Херсонський відділ поліції вранці звернувся 40-річний житель Білозерського району. Чоловік розповів, що невідомий зловмисник в Таврійському мікрорайоні на оптовій базі вирвав з рук заявника мобільний телефон "Айфон 10" та втік. За даним фактом проводиться перевірка.

В Корабельне відділення поліції звернувся 33-річний житель мікрорайону «Корабел». Чоловік розповів, що невідомий злодій 23 грудня зняв з банківської картки заявника 9226 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції вранці звернулась 26-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що її колишній 34-річний чоловік із застосуванням фізичної сили заволодів у заявниці мобільним телефоном «Айфон». За даним фактом проводиться перевірка.