Херсонская поліція повідомила про злочини, які сталися протягом 6 грудня

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 587 звернень, серед яких 102 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 97 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 49-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що в с. Чонгар невідомі злодії викрали з його комбайну дві жатки. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції звернулась 37-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка жінки заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявниця назвала дані картки, після чого їй надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку зняті 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 37-річна мешканка обласного центру. Вона розповіла, що пізно ввечері по вул. Ілліча невідомі напали на її 17-річного сина та відібрали два мобільні телефони і куртку. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області