Херсонські патрульні виявили чоловіка, який порушив адміністративний нагляд

4 года назад 0

Автомобіль ВАЗ-2109 помітили патрульні позавчора близько 4-ї години ранку на вулиці Стрітенській. Водій не скористався відповідним покажчиком зміни напрямку руху, тож інспектори вирішили зупинити транспортний засіб. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

У чоловіка за кермом поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Той не мав документів, які посвідчували б його особу, тож охоронці порядку доправили громадянина до Херсонського відділу поліції.

Там патрульні встановили особу водія. Чоловік же визнав, що нещодавно вживав канабіс, однак від проходження у визначеному законом порядку огляду в медичному закладі відмовився.

Також інспектори встановили, що 37-річний херсонець неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності й наразі перебуває під адміністративним наглядом, а саме має з 22-ї до 6-ї години перебувати вдома.

Охоронці порядку склали на громадянина протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП. По цьому його передали співробітникам відділу поліції.