Херсонські патрульні затримали ймовірного розповсюджувача наркотиків

5 лет назад 0

Слобідський провулок, понеділок, 13-а година. Увагу інспекторів роти тактико-оперативного реагування (ТОР) привернув невідомий. Молодий чоловік помітив автомобіль поліцейських та помітно пришвидшив кроки. При цьому він постійно озирався. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Така поведінка патрульним видалась підозрілою. Охоронці порядку наздогнали молодика. Той відразу повідомив, що має заборонені речовини. Під час поверхневої перевірки в нього інспектори виявили 9 пакетиків із кристалічною речовиною білого кольору ( зі слів затриманого, то був амфетамін) та ще один пакетик із речовиною блакитного кольору, схожою на наркотичну.

Також він розповів, що вже встиг зробити 15 «закладок» і мав отримати за це грошову винагороду. Молодий чоловік указав конкретні місця. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції. Виявлене вилучили для проведення експертизи.

За фактом порушено кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних речовин із метою збуту) ККУ. 22-річному херсонцю може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.