І снігопад не завадив — на Херсонщині продовжує розгулювати злочинність

5 лет назад 0

Упродовж 07 січня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 374 заяви і повідомлення, серед яких 56 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 1 особа травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 81 адміністративний протокол.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення 22-річного херсонця. Хлопець розповів, що на вулиці двоє невідомих осіб відкрито, заволоділи його мобільним телефоном «Iphоne-6». За даним фактом проводиться перевірка.

В Чаплинське відділення поліції  надійшло повідомлення від 25-річного місцевого жителя. Хлопець розповів, що вночі невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ 2101».  За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції  надійшло повідомлення від 47-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку пральної машинки «Samsung». За даним фактом проводиться перевірка

Відділ комунікації поліції Херсонської області