Із Нової Каховки колаборанти вивезли всі справи пенсіонерів

3 месяца назад 0

Із відділення Пенсійного фонду окупованої Нової Каховкм вивезли всі документи, включаючи особові справи пенсіонерів. Про це самі колаборанти повідомляють в своїх пропагандистських телеканалах.

В одному із сюжетів, знятому на фоні давно зруйнованого будинку на вул. Дружби, пропагандист заявляє, що це вимушений захід, бо фронт знаходиться буквально в кілометрі. Також він стверджує, що це дозволить пенсіонерам міста отримувати російські пенсії.
Насправді це неприхований цинізм, бо більшість пенсіонерів виїхали з міста. Тому їхні особові справи знадобилися для чогось іншого.

Місцеві припускають, що саме ці пенсійні справи, вірніше, дані з них, будуть використані окупаційною владою при “голосуванні” на виборах президента РФ у березні. І таким чином буде забезпечена необхідна “явка” виборців та рекордний відсоток “за Путіна”.

А щоб зберегти гарну міну при поганій грі, місцева окупаційна адміністрація опублікувала оголошення про безплатні поїздки для новокаховчан до Генічеська для вирішення пенсійних питань.

“Поездки осуществляются по предварительной записи и проверке на необходимость в отделении Управления ПФ в г. Новая Каховка, ул. Карла Маркса, д. 6. Место и время сбора в целях безопасности будет меняться и доводиться только сотрудниками управления пенсионного фонда, тем гражданам которые включены в список на поездку”, — йдеться у повідомленні.

Словом, усе покрита таємницею. І чи насправді будуть такі поїздки, ніхто не знає.