Жителі Генічеська і Криму завили після масованих ударів з повітря

5 месяцев назад 0

Ввечері 15 грудня безпілотники атакували окупований Генічеськ та північну частину Криму. Генічеський район Херсонщини та ще кілька районів окупованого півострова опинилися під обстрілом

Хто повідомляє: dialog.ua.

Що відомо? За твердженнями голови окупаційної влади Херсонщини Володимира Сальдо, армії РФ вдалося збити не менше 15 БПЛА.
Сальдо опублікував відео атаки, заявивши, що на землю падають уламки, а ракетна небезпека зберігалася довгий час. У пабликах городяни писали, що загарбники брешуть: багато хто чув не менше 5 прильотів.Місцеві жителі повідомили «Крим.Реалії», що в районі між Чорноморським та Міжводним працювала російська ППО, а в Севастополі чули кілька пусків із реактивних бомбометів.

Окрім цього, про вибухи писали жителі Сімферопольського та Джанкойського районів. Через обстріл пункт пропуску «Джанкою» було перекрито.

Офіційно влада РФ підтвердила лише роботу ППО в Севастополі та в районі Генічеська.

Що було раніше? Партизани "Атеш" знайшли нове місце дислокації військової техніки РФ у Криму, наголосивши на важливій деталі Активісти звернули увагу, що в одному місці під Джанкоєм російська техніка розкидана та не охороняється.

Також агенти "Атеш" знайшли місця розміщення особового складу російських загарбників, повідомивши координати. Примітно, що біля Новостепового машини ЗС РФ невідомо чому розкидані хаотично і не під охороною.

  • "На околиці селища Новостепове техніка окупантів, в основному вантажівки "КамАЗ" та БТР. Вся техніка розкидана полем, ніяка охорона не ведеться. Координати: 45.6727621, 34.3844866. Також у Джанкої розташовується база окупантів РФ, де також була різного роду техніка. Координати: 45.6899279, 34.3938653",  — пишуть партизани.

Крім того, "Атеш" розмістив й інші місця дислокації російських військових, які їм вдалося зняти на фото та відео, проїжджаючи різними районами захопленого півострова.