Жителька Каховського району засуджена на 5 років ув’язнення за нанесення ножового поранення співмешканцю

5 лет назад 0

Злочин стався минулого року в місті Каховка. У поліцію надійшло повідомлення з лікарні, що у реанімаційне відділення доставлений 36-річний чоловік. У нього діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітини та алкогольне сп’яніння. Потерпілий вижив. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому завдала його 33-річна співмешканка. Подружжя зловживало спиртним і часто сварилося. У день трагедії чоловік дізнався, що співмешканка зраджувала йому з другом. Товариш розповів, що жінка часто приходила до нього в гості і вони добре проводили час. А нещодавно він виявив зникнення з банківської картки понад 7 тисяч гривень і підозрював у знятті грошей співмешканку друга. Тому що жінка знала пін-код від картки.

Коли співмешканка повернулася додому, то між подружжям розпочався конфлікт з бійкою та обвинуваченнями у зраді. Жінка усе заперечувала, схопила ніж і вдарила чоловіка у грудну клітину. Коли усвідомила скоєне, побігла до сусідки по допомогу. Вже пізніше вона зізналася співмешканцю, що дійсно проводила час з його другом і зняла гроші з його картки. Але кошти витрачала на співмешканця.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Суд визнав жінку винною у інкримінованих їй злочинах та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.