Жителька Новотроїцька підозрюється у вбивстві чоловіка

5 лет назад 0

Ввечері у районне відділення поліції надійшло повідомлення, що смт Новотроїцьк в будинку виявлено тіло 55-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, правоохоронці виявили на тілі загиблого дві рани в області серця. Остаточну причину смерті має визначити судово-медична експертиза.

В будинку на той час знаходилася 52-річна дружина загиблого, яка виявилася раніше судимою за нанесення легких тілесних ушкоджень. Жінка була у стані алкогольного сп’яніння. Вона пояснила поліцейським, що разом з чоловіком вживала спиртні напої, потім вони посварилися. Причину конфлікту вона не пам’ятає. Під час сварки жінка схопила ніж і двічі вдарила ним чоловіка. Коли усвідомила скоєне, звернулася по допомогу до знайомих і пояснила їм, що чоловік раптово впав і помер.

Наразі жінку затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучене ймовірне знаряддя злочину – ніж. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне жінці може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.