Жителька Верхньорогачицького району відібрала мобільний телефон у квартирантки, яка не сплатила за оренду будинку

4 года назад 0

Подія сталася в одному з сіл Верхньорогачицького району. У відділення поліції звернулася 20-річна дівчина і повідомила, що біля магазину місцева жителька силою відібрала у неї мобільний телефон і не повертає. Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

У ситуації розібралися працівники Верхньорогачицького відділення поліції. Потерпіла стверджувала, що місцева жителька забрала у неї мобільний без пояснення та будь-яких причин. А 34-річна підозрювана розповіла поліцейським свою версію подій. Вона пояснила, що дівчина винаймала у неї будинок і раптово виїхала, не розрахувавшись за оренду та комунальні послуги. Крім того, після виїзду квартирантки власниця виявила зникнення деяких дрібних речей. Жінка просила дівчину сплатити гроші хоча б за оренду, але та відмовилася. Власниця будинку пояснила, що діяла на емоціях. На вулиці вона зустріла колишню квартирантку і забрала у неї мобільний телефон. Сказала, що поверне лише за умови сплати боргу.

Нині жінка повернула дівчині її мобільний. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.