Крадіжки та грабежі: херсонські поліцейські повідомили про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 468 заяв і повідомлень, серед яких 52 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєсстровано три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та три чоловіка були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 142 адміністративних протоколи, з них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В чергову частину Каховського відділу поліції опівдні зателефонував 67-річний місцевий мешканець. Пенсіонер розповів, що дві години тому невідомий зловмисник зірвав з дружини заявника золотий ланцюжок і втік у невідомому напрямку. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківьке відділення поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що протягом останніх семи днів невідомі злодії, пошкодивши вхідні двері, проникли в будинок заявника та викрали телевізор, пральну машинку, посуд, меблі. Проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції о пів другій дня звернувся власник автомобіля «ВАЗ-2101». Він розповів, що залишив свій атомобіль біля одного з магазинів. Повернувшись через 10 хвилин, чоловік виявив, що невідомий злодій зламав дверцята та викрав із салону перфоратор, реєстраційні документи на автомобіль та автомагнітолу. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області