Кримінальний талант з’явився у селі на Херсонщині

3 года назад 0

Сучасна послідовниця легендарної одеської аферистки Соньки Золотої Ручки з’явилася на Херсонщині. Чарівна 20-річна дівчина у барі села Музиківки Білозерського району області склала компанію односельцю, старшому її на шість років. Несподівана увага молодої односельці йому полестила. Тож співбесідниці було не важко підпоїти його. Тоді вона витягла з кишені залицяльника мобільний телефон «Ксіаомі», і з цим трофеєм на таксі поїхала в Херсон.

Продавши свою здобич у ломбард, метка злодійка, ніби ні в чому не бувало, повернулася до сільського бару. Причому обікрадений нею відвідувач до того встиг так нажлуктитися, що навіть не помітив її відсутності. Та наступного ранку чоловік протверезів після пиятики, і виявив відсутність телефону. Він не бачив, хто забрав мобільний, але добре пам’ятав, хто сидів з ним поруч. І став категорично вимагати від дівчини повернути його власність. А та лише посміялася: зізналася, що взяла телефон, але повернути його відмовилася, запевнивши, що його вже ніхто ніколи не знайде.

Та незабаром зловмисниці стало не до сміху: любитель оковитої звернувся із заявою про крадіжку до Білозерського відділення Національної поліції. І тамтешні оперативники приїхали до Музиківки, аби побалакати із головною підозрюваною. «Виховної бесіди» виявилося цілком достатньо, щоб нечиста на руку красуня розповіла правду про той вечір у барі, і куди подівся чужий телефон. Тож їй доведеться відшкодувати вартість краденого, ще й коштом батьків. Адже сама новітня «Сонька Золота Ручка» (зірка кримінального світу, як відомо, починала саме з нахабних кишенькових крадіжок) ніде не працює, і власних джерел доходу не має.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.