Минулої доби на Херсонщині від ворожих обстрілів постраждали двоє поліцейських та цивільний  

3 месяца назад 0

Минулої доби армія країни-агресора продовжувала обстрілювати деокуповані населені пункти Херсонського та Бериславського районів. В результаті атак отримали травми двоє поліцейських та один мирний житель, зазнали пошкоджень приватні та багатоквартирні будинки, адміністративна будівля, гаражі, транспортні засоби.

Внаслідок денного артобстрілу військовими рф Токарівки поранення отримав 43-річний місцевий житель, його у тяжкому стані доправили до лікарні. Також під ворожими обстрілами перебували й інші населені пункти Білозерщини. У Кізомисі ворожим снарядом був пошкоджений приватний будинок, а в Широкій Балці від падіння дрону легковий автомобіль.

На території Корабельного району окупанти обстріляли гаражні кооперативи. В результаті влучань виникли пожежі, пошкоджень зазнали транспортні засоби та приміщення гаражів. Також під обстрілами перебували центральна частина Херсона, Дніпровський район, Антонівка, Садове та Інженерне.

У Бериславському районі ворог ударним дроном типу «FPV» атакував поліцейських. В результаті двоє правоохоронців отримали легкі травми й були доставлені до Нововоронцовської лікарні. На Червоний Маяк окупанти скерували 4 авіабомби. Внаслідок вибухів один приватний будинок був зруйнований та ще 6 пошкоджені.

Загалом минулої доби за фактами воєнних злочинів армії рф слідчі поліції Херсонщини відкрили 15 кримінальних проваджень. Наразі проводяться необхідні слідчі дії для належного документування та розслідування злочинів.