Минулої доби патрульні тричі виявляли в херсонців схожі на зброю предмети

4 года назад 0

Поліцейські роти ТОР (тактико-оперативного реагування) близько 21-ї години на вулиці Привокзальній помітили невідомого. Той був схожим за орієнтуванням – нещодавно неподалік відбувався грабіж. Інспектори зупинили чоловіка. Відібраних речей той не мав, проте під час поверхневої перевірки у 30-річного херсонця охоронці порядку виявили ніж та пластиковий пістолет. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Інший екіпаж близько опівночі отримав виклик про погрозу фізичною розправою на вулиці Кулика. Заявник повідомляв, що невідомий погрожував йому пістолетом. Під час огляду території поліцейські помітили схожого за описом чоловіка на вулиці Університетській. Його упізнав і громадянин, який звернувся за допомогою. Тож у 27-річного молодика патрульні дійсно виявили пістолет, схожий на вогнепальну зброю.

А близько 4-ї години ночі інспектори отримали повідомлення про стрільбу біля одного з розважальних закладів на вулиці Миру. Заявник стверджував, що чоловік на автомобілі Daewoo Lanos здійснив кілька пострілів у його бік, а потім поїхав у невідомому напрямку. Указаний автомобіль поліцейські невдовзі помітили, а в його водія дійсно виявили пістолет, схожий на вогнепальну зброю.

Для з’ясування всіх обставин патрульні викликали на місце відповідні слідчо-оперативні групи.