На Херсонщині батько облив свого сина-алкоголіка кипятком, щоб привести того до тями

7 лет назад 0

Кращий засіб для позбавлення від схильності до випивки — окріп. Їм-то і скористався для протверезіння улюбленого чада житель села Осокорівка на Херсонщині.

Дорослий син селянина занурився у вир тривалого запою, і ніякі вмовляння батьків не допомагали: 29-річний алкоголік пив і раніше, а в хмелю міг і скандал закотити, і за кермо сісти. Після чергової «профілактичної бесіди», яка явно не подіяла, вийшовши із себе голова сімейства в пориві емоцій схопив з плити каструлю, в якій підігрівалася вода. І виплеснув її прямо на любителя випити. Окріп перетворив його тіло у шматок вареного м'яса: з опіками шиї, живота та ніг вмить протверезілий «блудний син» виїхав на машині «швидкої допомоги» в районну лікарню, — повідомляють kherson.net.ua.

Цікаво, що там він став мислити набагато адекватніше, ніж раніше, і зрозумів, до якої міри розпачу довів своїх батьків. Коли до нього в палату прийшли поліцейські, і запитали, чи налаштований пацієнт «дати хід» справі про нанесення тілесних ушкоджень, то почули категоричну відмову.

«Потерпілий заявив про відмову від заяви, і повідомив, що ніяких претензій до батька не має», — підтвердив виконуючий обов'язки начальника Нововоронцовського відділення Національної поліції Олег Однолько.