На Херсонщині чоловік під час бійки наніс смертельні ушкодження сусіду

6 лет назад 0

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення з лікарні, що до них доставлений 39-річний безробітний. У чоловіка діагностували черепно-мозкову травму та алкогольне сп’яніння. Наступного дня, не приходячи в свідомість, чоловік помер.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив його 53-річний сусід. Підозрюваного затримали за місцем його проживання. Він пояснив, що в день події потерпілий прийшов до нього додому у стані алкогольного сп’яніння та приніс з собою спиртні напої. Вони разом святкували та випивали. Через деякий час гість почав ображати господаря. Зав’язалася бійка, під час якої він відштовхнув нападника ногою. Потерпілий впав на підлогу та вдарився головою. Господар викликав швидку.

Слідчим відділенням Каховського відділу поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області