На Херсонщині чоловіка звинувачують у подвійному вбивстві

6 лет назад 0

Херсонський безробітний за своє життя чотири рази побував за гратами, відбувши в цілому більше 11 років за крадіжки, грабежі та розбої. Але грабіжник вийшов з колонії тільки для того, щоб стати вбивцею і взяти на душу гріх жорстоку розправу з двома ні в чому не винними людьми.

Звільнившись в черговий раз, він подався працювати на поля, де зустрівся з подругою дитинства. Дізнавшись, що у знайомого немає даху над головою, жінка гостинно запросила того пожити в їх з чоловіком квартирі на вулиці 49-ї Гвардійської дивізії.

Господарі квартири відрізнялися схильністю до випивки і теж перебивалися випадковими заробітками, так що чоловік вписався в їх компанію. Однак той напідпитку все частіше став буянити, так що у подружжя не вистачило терпіння. І вони виставили «друга» за двері як був — з пляшкою поганого самогону.

Цю пляшку чоловік прихопив з собою, постукавши в квартиру по сусідству, де також була оселилася парочка пияків. Там пляшка послужила своєрідним «паролем» — варто було її показати, як візитера охоче впустили.

Учасники нового застілля гірко про це пошкодували б, але часу, щоб отямитися, гість їм не дав: зав'язавши сварку з черговим по чарці, дебошир обрушив йому на голову палицю і декількома ударами забив до смерті.

Бачачи, що господаря квартири вбивають, перелякана жінка підняла крик, і вбивця тієї ж дубиною поклав її наповал, після чого втік. Однак поліція злочинця затримала: без грошей тому особливо нікуди було податися.

У подвійному вбивстві безробітний зізнався, хоча на суді стверджував, що в поліції його били і змусили себе обмовити. Ось тільки доказів вистачило, щоб Херсонський міський суд визнав його винним, засудивши до 15 років позбавлення волі.