На Херсонщині дільничні поліцейські загасили пожежу та врятували від вогню житловий будинок

4 года назад 0

Подія сталася у поминальний день в селі Чулаківка Голопристанського району. Тоді особовий склад відділення поліції ніс службу по забезпеченню дотримання карантинних заходів біля цвинтаря. Раптом поліцейські почули крики по допомогу і побачили, як до них біжить жінка. Вона кричала, що горить сарай і пожежа може перекинутися на будинок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дільничний офіцер поліції разом з інспектором з охорони правопорядку Чулаківської ОТГ миттєво зреагували на ситуацію та кинулися на допомогу. Одночасно зателефонували у ДСНС та повідомили про подію.

Домоволодіння жінки межує з цвинтарем, тому поліцейські прибігли за хвилину. Біля сараю горіла купа сухої трави, вогонь вже перекинувся всередину та почали палати дрова й сіно. Дільничний з інспектором по охороні правопорядку схопили шланги для поливу городу і стали гасити вогонь.

— На щастя, поліцейський та інспектор встигли вчасно – вогонь вдалося ліквідувати до приїзду ДСНС. Полум’я не перекинулося на житловий будинок, в сараї частково вигоріли дрова й сіно. Ніхто з людей не постраждав. Наші рятівники трохи наковталися диму, тож лікарі надали їм необхідну допомогу та відпустили додому. Нині причини виникнення пожежі встановлюють працівники ДСНС, — повідомив т.в.о. заступника начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонщини Ярослав Шанько.