На Херсонщині горе-матір викинула немовля на узбіччя дороги (відео)

7 лет назад 0

На Херсонщині немовля дивом вижило після того, як мати викинула його на узбіччя. Дитину помітили селяни. За словами лікарів, маляті просто пощастило. Місцеві переконані, що малого врятував ангел-охоронець, тому що народився він у велике церковне свято Петра і Павла.

12 липня Світлана Дробітько з села Раденское почула дитячий крик. На місце вона поверталася тричі, адже не могла знайти, звідки доносяться звуки. На допомогу покликала односельця, розповідається в сюжеті ТСН.

Новонароджений хлопчик був загорнутий у поліетиленовий пакет. У місці, де мати викинула дитину, часто їздять машини і бігають бездомні собаки.

Зараз малий в районній лікарні і його життю ніщо не загрожує. Медики пояснили, що немовля не загинуло тільки дивом.

Місцеві переконані, що врятували малого святі. Тому що народився він у велике християнське свято Петра і Павла. Немовля знайшли неподалік церкви, коли починалося богослужіння. Назвали знайду Павлом Петровичем, в честь святих.

Поліція шукає породіллю, яка викинула немовля на дорозі. Стаття, за якою відкрили виробництво, передбачає до трьох років позбавлення волі. Втім, прецедентів з реальним ув'язненням породіллі Україна ще не знала.