На Херсонщині горів мікроавтобус з дітьми та дорослими

7 лет назад 0

Ціла родина з трьох дорослих і чотирьох дітей горіла живцем у мікроавтобусі біля села Тарасівка Олешківського району.

Вчора, 8 липня, біля другої години дня, «Фольксваген», на якому їхали жителі Каховки, потрапив у смугу густого диму від підпаленоі кимось стерні на полі.
Водій втратив орієнтування і вилетів на зустрічну смугу руху прямо під вантажівку.

Намагаючись уникнути зіткнення, водій різко вивернув кермо, і "Фольксваген" відлетів в кювет – якраз в ту саму стерню, що палала. Прямо у салоні мікроавтобуса від удару розбилася скляна пляшка з пальним – воно розтеклося між сидіннями, і вмить спалахнуло. Дорослі, які отримали опіки ніг, не шкодуючи себе, витягували дітей у віці від трьох до чотирнадцяти років, і зуміли їх врятувати. Але оскільки травм і ударів у них вистачає, дві бригади «швидкої допомоги» розвезли постраждалих по навколишніх лікарнях, інформують в обласному територіальному Центрі екстреної медичної допомоги. Сам мікроавтобус вигорів дотла.

На місці аварії працює оперативно-слідча група з Олешківського відділу Нацполіціі. По факту порушення правил дорожнього руху з постраждалими скоріш за все, за словами начальника відділу Сергія Ященка, буде розпочато кримінальне провадження. До відповідальності, звісно, треба було б притягнути палія стерні, через якого сталася біда. Та навряд чи його особу буде встановлено — після того, що сталося, він не захоче розповідати про свій "подвиг".