На Херсонщині на міні підірвався 18-річний хлопець: це другий трагічний випадок за добу

1 год назад 0

Поблизу населеного пункту Станіслав на Херсонщині  на російській міні підірвався 18-річний хлопець. Внаслідок отриманих травм він  загинув на місці. Цього дня, 20 березня, це вже друга схожа трагедія.
За очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, надзвичайна подія відбулася у лісосмузі за селом. Чиновник закликав місцевих жителів не відвідувати місця, де ще не працювали вибухотехніки, оскільки відвідування поля, лісу чи річки на деокупованих територіях може стати останнім у житті.
Зазначимо, це друга смерть на Херсонщині за день, що сталася через підрив на ворожій міні. Вранці у лісі поблизу села Мала Олександрівка на вибухівку натрапив 35-річний чоловік. Постраждалому відірвало ліву гомілку, його оперують медики.

У Херсонській ОВА попередили, що мінна небезпека у регіоні залишається дуже високою.

Нагадаємо: раніше на Херсонщині на російській міні підірвалося двоє мирних жителів, які оброблювали своє поле. Від отриманих травм вони загинули на місці події.

Крім того, у Херсоні поряд із річковим портом на розтяжку потрапив 63-річний чоловік. Це сталося біля його дачі. Українець вижив і потрапив до лікарні.