На Херсонщині обікрали гостя зі Львова

7 лет назад 0

Відпочинок у Генічеську для львівянина поки що триває із суттвими матеріальними втратами — гроші, мобілка та документи зникли з номера.

До чергової частини Генічеського відділу поліції звернувся 32-річний відпочиваючий із м. Львів, який повідомив про те, що вночі невідомий із кімнати, де тимчасово мешкає заявник, здійснив крадіжку грошей, особистих документів, сумки з речами та мобільного телефону «Леново». Ось така от антиреклама херсонським курортам…
Проводиться перевірка, — кажуть у поліції.

Ще одна крадіжка залишилася "на внутрішньообласному рівні".
До чергової частини Новотроїцького відділення поліції звернувся 70-річний місцевий житель, який повідомив про те, що в період часу з 08:00 до 13:00 невідомий зловмисник шляхом пошкодження замку на вхідних дверях проник у квартиру заявника та скоїв крадіжку грошей в сумі 14 тисяч гривень і двох золотих каблучок. 

Ще одна крадіжка грошей сталася в обласному центрі узагалі на рівні конфлікту батьків та дітей, точніше дідусів та онуків. До call-центру 102 херсонської поліції звернувся 87-річний мешканець Суворовського району, який повідомив про те, що 27-річний онук  здійснив крадіжку банківської картки та знімає з неї грошові кошти заявника. 

За кожним із фактів проводиться перевірка.

Загалом, упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 697 заяв і повідомлень, серед яких 15 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Крім того, було зареєстровано 4 ДТП, внаслідок яких 4 чоловіка були травмовані.  За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 59 протоколів, із них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані, — повідомили у ГУ НП.

За інф. Відділу комунікації поліції Херсонської області