На Херсонщині поліцейські склали 453 адміністративні протоколи за порушення правил карантину

4 года назад 0

Усі підрозділи поліції Херсонської області продовжують працювати у посиленому режимі та забезпечують контроль за дотриманням громадянами карантинних заходів. Щодня понад 600 поліцейських у складі піших нарядів та автопатрулів дбають про безпеку жителів області та забезпечують публічний порядок. Також правоохоронці несуть службу на 9 карантинних та 3-х мобільних блокпостах.

Всього за період проведення карантинних заходів до поліції Херсонщини надійшло понад 1000 повідомлень громадян щодо порушення карантинних правил: це порушення правил карантину людей, санітарних норм, скупчення людей та функціонування установ, порушення правил перевезення, проведення богослужінь та відсутність засобів індивідуального захисту.

На тих, хто безвідповідально поставився до посилених заходів безпеки та порушив правила карантину, поліцейські склали 453 адміністративні матеріали: 203 – за порушення умов обсервації, 11 – за порушення перебування на самоізоляції, 102 – у сфері здійснення торгівлі, 31 – на водіїв за перевезення пасажирів понад норми, 106 – за інші порушення.

Сьогодні дільничні офіцери Каховського відділу поліції виявили двох порушників правил обсервації. Це батько з сином, які повернулися з-за кордону і категорично відмовилися проходити обов’язкову двотижневу обсервацію. Громадяни пояснили, що перебуватимуть на самоізоляції за місцем свого проживання в одному з сіл Каховського району. Дільничні склали адміністративні протоколи у відношенні чоловіків, тепер їм може загрожувати штраф від 17 тисяч до 34-х тисяч гривень.

Шановні громадяни! Поліція цілодобово працює заради вашої безпеки. Тож просимо вас відповідально ставитися до правил карантину і дотримуватись обмежувальних заходів. Залишайтеся вдома. Бережіть себе та близьких!

Відділ комунікації поліції Херсонської області