На Херсонщини поліцейські встановлюють обставини ДТП із постраждалими

1 месяц назад 0

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора зранку в Бериславському районі. На автодорозі між двома населеними пунктами водій автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. В результаті автопригоди керманич та його пасажирка отримали тілесні ушкодження. Наразі за фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування.

Про це звітує пресслужба поліції Херсонської області.

Вчора близько 07-ї години ранку до Бериславського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що між населеними пунктами Мала Олександрівка та Давидів Брід сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів заступник начальника слідства поліцейського підрозділу Олександр Хомич, на місці автопригоди поліцейські встановили, що 49-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не обрав безпечної швидкості, в результаті не впорався з керуванням і з’їхав із мосту у кювет. Внаслідок ДТП водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували, а його 19-річній пасажирці лікарі «швидкої» надали допомогу на місці.

За фактом ДТП розпочате провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Поліція Херсонщини закликає усіх учасників дорожнього руху бути уважними на дорозі та неухильно дотримуватися правил дорожньої безпеки. Пам’ятайте: дорога помилок не пробачає.