На Херсонщині поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП біля Бериславу

10 месяцев назад 0

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора ввечері. В результаті зіткнення двох автомобілів одна людина загинула, інша була госпіталізована до лікарні. Наразі встановлюються обставини пригоди.

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Херсонщини Віталій Фур, автопригода сталася близько 18:00 на автодорозі між Зміївкою та трасою Мар’янське – Берислав. На місці ДТП поліцейські з’ясували, що автомобіль ВАЗ-2110 під керуванням 48-річного водія рухався з боку села. Йому на зустріч рухався автомобіль ВАЗ-2103, яким керував 54-річний чоловік. Попередньо встановлено, що в темну пору доби обидва транспортні засоби рухалися без увімкненого світла фар.

Зіткнення сталося на смузі руху ВАЗ-2110. В результаті лобового удару 64-річна пасажир ВАЗ-2103 отримала поранення, несумісні з життям, а водій цієї ж автівки отримав травми середнього ступеню тяжкості та був госпіталізований до лікарні.

За фактом автопригоди розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Тобто – порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого. Наразі слідчі встановлюють усі обставини ДТП, призначене проведення необхідних експертиз.