На Херсонщині поліція документує чергові наслідки російських атак

2 месяца назад 0

Поліція Херсонщини фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення. російські війська вкотре обстріляли з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, БпЛА населені пункти Бериславського та Херсонського районів.

Про це звітує пресслужба поліції Херсонської області.

Від комбінованих обстрілів противника потерпали Херсон, Садове, Антонівка, Білозерка, Понятівка, Берислав та Качкарівка. Внаслідок російських атак у населених пунктах пошкоджено приватні будинки, гаражні приміщення та газопровід.

Під вогневим ударом армії рф перебували і житлові квартали обласного центру. У Корабельному районі внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджені автомобілі та автобуси на території автотранспортного підприємства.

На місцях обстрілів працювали поліцейські, які обстежували території, збирали та фіксували речові докази російської агресії проти мирного населення.

За минулу добу поліція відреагувала на 191 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 9 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.