На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських атак по цивільній інфраструктурі, серед постраждалих – троє поліцейських

1 месяц назад 0

Російські агресори вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів, били з артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА. В результаті обстрілів постраждали чотири людини, серед них – троє поліцейських.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Садове, Антонівка, Наддніпрянське, Понятівка, Киселівка, Іванівка, Придніпровське, Кізомис, Берислав, Гаврилівка, Львове, Нововоронцовка та Дудчани.

Пошкоджень зазнали 6 приватних та 2 багатоповерхові будинки, 2 автомобілі, газова АЗС та автосервісне підприємство.

Військові рф атакували дроном Львове. Внаслідок вибуху скинутого боєприпасу постраждав 43-річний чоловік, у нього мінно-вибухова травма та вогнепальні поранення різних частин тіла.

У Бериславі внаслідок атаки дроном-камікадзе типу «FPV» пошкоджено багатоповерховий будинок. У Нововоронцовці ворожий БпЛА пошкодив газову заправку, а в Антонівці – автомобіль.

По Іванівці російські військові гатили з танку, в результаті чого постраждали троє працівників поліції, у всіх контузії.

З тимчасово окупованого лівого берега Дніпра російські військові з артилерії обстрілювали і Херсон. Під вогневим ураженням ворога перебували припортова інфраструктура та житлові квартали. Зафіксовано пошкодження автосервісного підприємства у Дніпровському районі та багатоповерхового будинку у мікрорайоні «Корабел».

Усі служби оперативно доєднувалися до ліквідації наслідків ворожих обстрілів, поліція збирала докази воєнних злочинів військових рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 157 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 6 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.