На Херсонщині поліція перекрила канал збуту амфетаміну

4 года назад 0

Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно з слідчими Каховського відділу поліції під процесуальним керівництвом районної прокуратури викрили чоловіка, який налагодив канал постачання та збуту небезпечних психотропів на території міста Каховка.

Поліцейські з’ясували, що 26-річний житель Каховки раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Також поліцейські встановили, що амфетамін постачався з іншої області. Зловмисник використовував конспірацію та приймав замовлення тільки від перевірених клієнтів. Психотропи збува як за допомогою «закладок», так і особисто при зустрічі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Андрій Денисьєв, в ході обшуку у підозрюваного вилучили 300 доз амфетаміну та марихуану, які він намагався збути місцевому жителю. Також вилучені мобільні телефони, пакувальні матеріали та електронні ваги.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі поліція проводить заходи по встановленню інших можливих учасників причетних до збуту амфетаміну.