На Херсонщині поліція вилучила 7 кг «канабісу» у жителя Каховки

7 лет назад 0

Оперативники Каховського відділу поліції отримали інформацію, що 30-річний місцевий житель зберігає у себе вдома коноплю. Поліцейським стало відомо, що у своєму будинку підозрюваний облаштував горище для висушування кущів коноплі.

Під час проведення санкціонованого обшуку на горищі поліцейські виявили кущі висушеної коноплі, які були рівномірно підвішені згори до низу. Всього вилучили 7 кілограмів коноплі. Також в будинку підозрюваного поліцейські знайшли саморобний пристрій для куріння «канабісу», так званий «бульбулятор». Усе вилучено та направлено на експертизу.

Господар пояснив, що на власній присадибній ділянці виростив кілька кущів конопель та зберігав для власного вживання. За попередньою оцінкою, загальна вартість «канабісу», виготовленого з вилучених кущів, на «чорному ринку» становить 130 тисяч гривень.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»

Відділ комунікації поліції Херсонської області