На Херсонщині поліція встановлює обставини ДТП за участю неповнолітнього

2 года назад 0

Вихідними, на автодорозі між населеними пунктами Залізний Порт та Приморське сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав неповнолітній велосипедист. На теперішній час встановлюються усі обставини ДТП. Поліція просить можливих свідків зателефонувати на спецлінію «102». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту обласного главку поліції Дмитро Думанський, близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі неподалік від с. Приморське сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим неповнолітнім велосипедистом. Як з’ясувалося, 32-річний водій автомобіля «Рено Кенго» на під’їзді до с. Приморське здійснив наїзд на 12-річного велосипедиста.

За словами водія транспортного засобу, він рухався в напрямку населеного пункту. Попереду на велосипеді посеред дороги рухався малолітній велосипедист. Водій вирішив обігнати велосипедиста, однак останній у цей час раптово виїхав ліворуч і в результаті автомобіль здійснив зіткнення з велосипедом.

Внаслідок ДТП хлопчик був госпіталізований до лікарні. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.
Під час освідування водія щодо наявності в його крові алкоголю прилад надав негативний результат. З метою всебічного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером (095) 277-12-95 (чергова частина відділення поліції м. Гола Пристань) або «102».