На Херсонщині поліція упродовж двох годин затримала угонщика мопеду

6 лет назад 0

До дільничних офіцерів Великоолександрівського відділення поліції звернувся 43-річний житель одного із сіл району. Він розповів, що невідомий чоловік проник на подвір’я його будинку, звідки незаконно заволодів мотоциклом «МТ 10».

Як розповів начальник Великоолександрівського відділення поліції Вадим Ковальчук, інспектори сектора реагування патрульної поліції разом з дільничними офіцерами поліції провели подвірний обхід, перевірили раніше судимих жителів села. Під підозру потрапив 34-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Упродовж двох годин зловмисника затримали. Під час обшуку на подвір’ї його будинку поліцейські виявили викрадений мотоцикл. Транспортний засіб вилучений і найближчим часом буде повернутий власнику.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Херсонської області