На Херсонщині поліція зафіксувала 22 воєнні злочини російських окупантів проти мирного населення

5 месяцев назад 0

Ворог продовжує підступні атаки правобережжя Херсонщини, завдає ударів по житлових кварталах з усього спектру озброєння. На жаль, є поранені серед мирних жителів та руйнування цивільної інфраструктури.

Про це інформує пресслужба поліції Херсонської області.

По Тягинці противник випустив снаряди з реактивних систем залпового вогню. Мінно-вибухові травми, відкриті переломи та вогнепальні уламкові поранення отримали 4 місцевих жителів: 63-річна жінка та чоловіки віком 37, 53 і 67 років. Під час обстрілу потерпілі прямували за отриманням гуманітарної допомоги.

Двічі за добу російська терористична армія завдала ракетні удари по Херсону. Наразі результати встановлюються.

Під час ворожого артилерійського обстрілу снарядами пошкоджено обладнання на території одного з підприємств. Відбувся витік небезпечної речовини у незначній кількості, який швидко локалізували. Загрози для здоров’я громадян немає. На місці лікарі надали допомогу 26-річній працівниці.

Під обстрілом армії рф вкотре перебувала прибережна зона Корабельного району. Внаслідок влучання снарядів у приватні будинки виникли пожежі, які оперативно гасили рятувальники.

У мікрорайоні "Корабел" уламкові поранення кінцівок у результаті артилерійського обстрілу отримав 70-річний місцевий житель.
На місцях подій працювали всі екстрені служби, діяли швидко та злагоджено, надавали допомогу постраждалим, ліквідували та фіксували наслідки російських атак.

За минулу добу поліція відреагувала на 304 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 22 кримінальні провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.