На Херсонщині поліція затримала викрадача автомобіля

6 лет назад 0

В Каланчацьке відділення поліції звернувся 25-річний місцевий житель. Він розповів, що ввечері невідомий проник у гараж, звідки угнав його автомобіль «Москвич».

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В гаражі оперативники виявили уламки бокового скла викраденого автомобіля. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські виявили транспортний засіб на одній з вулиць села.

Оперативники встановили, що до злочину може бути причетний 22-річний місцевий житель, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Як розповів начальник Каланчацького відділення поліції Олександр Лось, підозрюваного затримали за місцем його проживання, він зізнався у скоєному злочині. Чоловік пояснив, що проник у гараж односельця, щоб щось вкрасти. Коли цінних речей не знайшов, то вирішив угнати автомобіль, щоб покататися по селу. Накатавшись, він покинув автівку на вулиці і пішов до себе додому.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області