На Херсонщині шахраї наживаються на обміні грошей

5 лет назад 0

В один день двоє мешканців Херсонщини втратили 80000 гривень своїх заощаджень, довірившись псевдопрацівникам соціальних служб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В чергову частинну Корабельного відділення поліції звернувся 86-річний місцевий житель і повідомив, що до нього прийшли двоє невідомих жінок та представились працівниками соціальної служби. Вони розповіли чоловікові, що наразі проходить обмін грошей на нові купюри та запропонували поміняти заощадження заявника. Літній чоловік погодився та передав жінкам свої 70000 гривень. Згодом з’ясувалося, що отримані банкноти – фальшиві.

В такий спосіб жертвою шахраїв стала й жителька Каланчацького району. У неї псевдопрацівник соціальної служби обміняла 10000 гривень.

Поліція Херсонщини звертається до громадян! Єдиним надійним захистом від шахраїв є ваша пильність та обачність. Попередьте про ці випадки своїх батьків, родичів, сусідів літнього віку, людей, які проживають самотньо, особливо у сільській місцевості. Зверніть їх увагу, щоб вони ні в якому разі не впускали до своїх осель незнайомців та не передавали свої кошти стороннім особам. Якщо ви зустрінетесь з такими соцпредставниками одразу поінформуйте дільничного офіцера поліції або телефонуйте за номером «102».