На Херсонщині шістнадцятирічна дівчина в лютий мороз утікла з дому

6 лет назад 0

У приміському селищі Чорнобаївка під Херсоном пропала шістнадцятирічна дівчина. Вона образилася на матір за те, що та не дала їй покористуватися своїм мобільним телефоном.

Дріб'язковий конфлікт став причиною великої образи для підлітка, які схильні сильно переживати через сварки з рідними і близькими. Дочекавшись, поки в будинку всі заснуть, дівчина пішла звідти в невідомому напрямку, залишивши лише записку з докором: «Ви брата любите більше, ніж мене».

Виявивши вранці зникнення дівчини, її сім'я звернулася в поліцію. Батьки дівчини були сильно стурбовані: адже дочка пішла в мороз і заметіль, а отже, могла загинути від переохолодження. Втім, співробітники поліції кажуть, що дівчина покидає сім'ю вже в третій раз.

Перший раз неповнолітню виявили у знайомого хлопця в селі Стара Збур'ївка Голопристанського району Херсонщини. Вдруге любителька ризикованих пригод щосили «насолоджувалася життям», випиваючи в якомусь кафе на об'їзній трасі біля селища Молодіжне.

Де втікачка з'явиться тепер, правоохоронці навіть гадати не беруться. Тому сищики з Білозерського району перевіряють там всі злачні місця. А їх херсонські колеги «шерстять» торгово-розважальні центри, клуби і дискотеки, де люблять «зависати» як міські, так і приїжджі тінейджери. Але поки ні зниклої дівчини, ні свідків її появи де-небудь не виявили.