На Херсонщині Сили оборони знищили ДРГ армії РФ

9 месяцев назад 0

На Херсонщині Сили оборони знищили 8 великокаліберних гармат, 5 мінометів, одну диверсійно-розвідувальну групу та човен російської армії.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня  Наталія Гуменюк .

"У нас продовжується контрбатарейна боротьба, тому що наше завдання зараз — це максимально знищити потужності російської армії, зокрема артилерійські. Ми можемо говорити про знищення гармат та мінометів, із яких вони обстрілювали сьогодні (13 серпня — ред.) правий берег Херсонщини, убивали мирне населення", — сказала Наталія Гуменюк.

Що відомо про обстріли Херсонщини 13 серпня Близько 4:30, армія РФ обстріляла Велетенське Білозерської громади Херсонської області. Внаслідок атаки тяжкі поранення отримав 28-річний чоловік.

13 серпня російські військові обстріляли чотири населені пункти Херсонської області. Внаслідок атаки загинули семеро людей, серед них немовля та 12-річний хлопчик.

Близько 11:30 російські військові з артилерії обстріляли житлові квартали Херсона. Поцілили у багатоповерхівку та поблизу неї. Троє людей поранені.

Російські військові обстріляли Новокаїри Милівської громади Херсонщини. Поранено 61-річного чоловіка.