На Херсонщині в селі Великі Копані окупаційна поліція намагається відібрати бізнес у місцевого жителя

9 месяцев назад 0

Реєстрація бізнесу за законами окупантів не звільняє підприємців на окупованих територіях від свавілля "правоохоронців" та спроб його "віджати" на користь своїх людей при "владі". 

Такий випадок стався у селі Великі Копані, що на Херсонщині. В населеному пункті, який поки знаходиться під контролем армії ворога, окупаційна поліція не дає працювати пункту прийому металобрухту. Про це повідомляє проросійський Телеграм-канал "Херсонский типчак". 

В так званого підприємця наявні всі оформлені документи на діяльність "згідно законодавства" рф, але, попри це, на нього чинять тиск поліцаї. Його пункт прийому щоразу закривають, не називаючи підстав. Кого саме з місцевих гауляйтерів зацікавив прибутковий бізнес, не повідомляється. 

Варто нагадати, що скарги з окупованих територія на тиск з боку "влади" від підприємців публікуються регулярно. Як раніше повідомляла "Гривна", одіозний заступник головного гауляйтера області Віталій Булюк обклав "даниною" підприємців Скадовську та створює йому штучні перешкоди.