На Херсонщині внаслідок російських атак дві людини отримали поранення

1 месяц назад 0

Минулої доби війська рф обстрілювали правобережжя Херсонщини з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків, авіації та БпЛА. Від атак ворога потерпали Херсон, Антонівка, Садове, Станіслав, Кизомис, Східне, Білозерка, Інженерне, Понятівка, Берислав, Кар’єрне, Осокорівка, Золота Балка та Михайлівка.

У населених пунктах Херсонщини пошкоджень зазнав навчальний заклад, 21 приватний та два багатоповерхові будинки, три автомобілі та складське приміщення.

Повідомлення про пошкоджені обстрілами приватні будинки та квартири надходили до поліції від жителів усіх районів обласного центру. Пошкоджено також промислові й цивільні складські приміщення.

Вночі війська рф з артилерії вдарили по Херсону. Внаслідок чого снарядами пошкоджено приміщення навчального закладу. Там вибито вікна, стіни посічені уламками. На щастя, постраждалих немає.

російська армія з артилерії обстріляла Станіслав. У власній оселі постраждав 65-річний чоловік. Він отримав осколкове поранення м’яких тканин правого стегна та лівої гомілки. Чоловіку була надана медична допомога. Від госпіталізації він відмовився.

У Херсонському районі військові рф здійснили атаку ударними безпілотниками типу «Shahed-131/136», інформація про пошкодження уточнюється.

У Бериславі за медичною допомогою звернулася 53-річна лікарка. Жінка отримала поранення стегна за два дні до того, коли ворог скинув вибухівку з дрона на середмістя.

По Бериславському району ворог здійснив кілька ракетних ударів. Люди не постраждали.

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, правоохоронці вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.

За минулу добу поліція відреагувала на 173 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 3 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.