На Херсонщині внаслідок російської агресії двоє людей поранено, поліція документує наслідки

2 месяца назад 0

Ворог не припиняє обстріли Бериславського та Херсонського районів. Минулої доби по населених пунктах противник бив з артилерії та БпЛА.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Від атак армії рф потерпали Херсон, Комишани, Антонівка, Білозерка, Станіслав, Дніпровське, Львове, Новоолександрівка та Михайлівка. В результаті російської агресії постраждало двоє людей.

Ворожими обстрілами пошкоджено шість приватних будинків, навчальний заклад, водонапірну башту, вежу стільникового зв’язку, газопровід, автомобіль та господарчу споруду.

З безпілотників військові рф упродовж доби атакували Антонівку. Зранку внаслідок вибуху скинутого боєприпасу отримали поранення 33-річний чоловік та 69-річна жінка, в обох мінно-вибухові травми та уламкові поранення різних частин тіла. З лівого берега Дніпра російські військові били по селищу і з артилерії, снарядами пошкоджено автомобіль.

У Комишанах в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено чотири приватні будинки та газопровід. У Білозерці артилерійськими снарядами пошкоджено два житлові будинки.

Від російських артилерійських та дронових атак вкотре потерпала Михайлівка. Внаслідок скидання вибухівки з безпілотника пошкоджено водонапірну башту.

Ворожий дрон атакував і Новоолександрівку, внаслідок вибуху пошкоджено господарчу споруду.

У Станіславській громаді через атаку безпілотника пошкоджено вежу стільникового зв’язку.

У Дніпровському окупанти скинули боєприпас із дрона на школу, в результаті вибуху будівля зазнала пошкоджень.

По мирних житлових кварталах Херсона противник гатив із артилерії, вибухи лунали у Корабельному районі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

За минулу добу поліція відреагувала на 194 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 7 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.