На Херсонщині внаслідок російської агресії одна людина загинула, ще чотири поранено, поліція фіксує наслідки

4 месяца назад 0

Окупаційні війська атакували Херсонщину з усього виду озброєння, систематично гатили по населеним пунктам Бериславського та Херсонського районів із реактивних систем залпового вогню, артилерійських установок, мінометів, авіації та БпЛА.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Ворог здійснив артилерійський обстріл Велетенського. Снаряд влучив у приватний будинок, під завалами загинула 75-річна жінка, її 50-річна донька з травмою хребта госпіталізована до лікарні.

У Новокаїрах внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поранено 69-річного чоловіка. 

У Токарівці вибух російського снаряду спричинив поранення 70-річного чоловіка.

Під артилерійським вогнем перебували і Комишани, там снарядами пошкоджено медичний заклад, приватний будинок, 2 автомобілі, лінії електропередач та поранено 44-річну жінку.

З лівого берега Дніпра армія рф обстріляла житлові квартали Херсона, особливо постраждали Корабельний та Дніпровський райони. Там зафіксовано пошкодження багатоповерхових та приватних будинків, АЗС та службового автомобіля поліції.

На місцях обстрілів слідчо-оперативні групи поліції збирали речові докази та документували наслідки ворожих атак з боку окупаційних військ рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 363 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 9 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.